Μουσείο Τυπογραφείας

Κινητοποίηση ΕΛΜΕ Χανίων στη πλατεία Δημοτικής Αγοράς

Μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ Χανίων, συντάχθηκε με ευθύνη του ΔΣ προτεινόμενο ψήφισμα προς υιοθέτηση από τους συλλόγους διδασκόντων, το οποίο αφορά την περικοπή ή την εξαφάνιση από το ωρολόγιο πρόγραμμα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των μαθημάτων που σχετίζονται με τις κοινωνικές επιστήμες, τις τέχνες και το περιβάλλον.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων προτείνει στους συλλόγους διδασκόντων, είτε να χρησιμοποιήσουν ως βάση, είτε αυτούσιο, το επισυναπτόμενο ψήφισμα.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων, με ομόφωνη απόφαση του, στηρίζει τις αποφάσεις των εκπαιδευτικών οικονομίας (ΠΕ80) για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους και αποχή από τη βαθμολόγηση γραπτών την Κυριακή 28/6 και Δευτέρα 29/6 στο 56ο βαθμολογικό κέντρο Χανίων.

Η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί σε κινητοποίηση σήμερα Δευτέρα στις 13:00 στην Πλατεία Αγοράς ενάντια «στην υποβάθμιση και τον εξοβελισμό των ειδικοτήτων Κοινωνικών Επιστημών (ΠΕ78), Οικονομίας (ΠΕ80), εκπαιδευτικών Καλλιτεχνικών (Εικαστικών, Μουσικής, Θεατρολογίας), ΠΕ81 (Αρχιτέκτονες, Τοπογράφοι, Πολιτικοί Μηχανικοί, Μηχανικών από τα ΤΕΙ), εκπαιδευτικών ΠΕ88.01 (Γεωπόνοι), εκπαιδευτικών ΠΕ34 (Ιταλικών), ΠΕ04.05 (Γεωλόγοι)».
Για το λόγο αυτό προκηρύσσεται διευκολυντική στάση 12:00 με 14:00

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.