Μουσείο Τυπογραφείας

Επιχείριση για την απομάκρυνση φακέλου στο Αστυνομικό Μέγαρο

Συσκευάστηκε, ασφαλίσθηκε και στέλνεται σε ειδικά εργαστήρια για να εξακριβωθεί αν περιείχε μέσα κάποια δηλητηριώδη ουσία ή σκόνη ο φάκελος που βρέθηκε χθες το πρωί στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Η επιχείριση για την ασφάλιση του φακέλου έγινε το απόγευμα στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων με τη συμμετοχή 12 πυροσβεστικών υπαλλήλων της ΕΜΑΚ Κρήτης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Χανίων και 4 οχημάτων. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικές στολές συσκεύασαν το φάκελο και εξυγίαναν το χώρο όπου είχε τοποθετηθεί μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο.
«Ήλθαμε με μια δύναμη 12 πυροσβεστών και ακολουθήσαμε την προβλεπόμενη διαδικασία. Φορώντας τις κατάλληλες στολές, εξετάσαμε το φάκελο και τον συσκευάσαμε σε τρία ειδικά πλαστικά δοχεία. Απολυμάναμε το χώρο και θα σταλεί μέσω της Αστυνομίας σε ειδικά εργαστήρια προκειμένου να ερευνηθεί αν υπάρχει σκόνη άνθρακα ή κάτι ανάλογο» ανάφερε ο Νικόλαος Παπαλεωνίδας.
Η συγκεκριμένη διαδικασία προβλέπεται από το πρωτόκολλο να ακολουθείται κάθε φορά που υπάρχει υποψία για φάκελο με δηλητηριώδη ουσία (άνθρακας κα.).

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.