Μουσείο Τυπογραφείας

Κυκλοφοριακό πόλεως Χανίων

Κύριε διευθυντά
επειδή και σε προγενέστερες επικοινωνίες μας αναφέρθηκα στο θέμα του κυκλοφοριακού της πόλεως Χανίων, επανέρχομαι στο θέμα, μετά το δημοσίευμα: «ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ελπίδες για λύση του κυκλοφοριακού», στο φύλλο της εφημερίδας σας την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.
Δέχομαι ανεπιφύλαχτα ότι και η μελέτη αυτή, θα προσφέρει θετικά στοιχεία για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας, όπως και η ακριβοπληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη που έχει κατατεθεί στον Δήμο από το 2007.
Ομως, δυστυχώς, η δημοτική Αρχή, δεν αξιοποίησε τις προτάσεις της κυκλοφοριακής μελέτης, και το σημαντικότερο, δεν μονοδρόμησε τις προτεινόμενες βασικές οδικές αρτηρίες, που θα βελτίωναν θεαματικά την κυκλοφορία των οχημάτων, και συγκεκριμένα, την Ελ. Βενιζέλου από την Ηρ. Πολυτεχνείου μέχρι την Αποκορώνου (μέσω Πλαστήρα), και τη Μάρκου Μπότσαρη – Σολομού – Σφακιανάκη, από την Κισσάμου μέχρι τη Νομαρχία.
Κρίμα που ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα για την πλακόστρωση των προτεινόμενων πεζόδρομων, που τελικά, δεν έγιναν πεζόδρομοι, αλλά για να κυκλοφορούν τα οχήματα στο… πλακόστρωτο !!!
Μετά από αυτά, υπάρχουν ελπίδες πως θα γίνουν πραγματικότητα εκείνα που θα προτείνει αυτή η νέα κυκλοφοριακή μελέτη;;;;

Με εκτίμηση
Γιώργος Σπυριδάκης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.