Μουσείο Τυπογραφείας

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο των Χανίων

Λόγω των έργων στα πεζοδρόμια της οδού Αποκορώνου

Screen Shot 2019-03-20 at 12.39.38Ουρές ταλαιπωρίας στο κέντρο της πόλης λόγω των έργων κατασκευής νέων πεζοδρομίων στην οδό Αποκορώνου που βρίσκονται σε εξέλιξη από τον δήμο Χανίων.

Μποτιλιάρισμα, αναμονή, κορναρίσματα, εκνευρισμός των οδηγών – και λόγω των αυτοκινήτων που παρκάρουν παράπλευρα σε αρκετά σημεία του δρόμου- συνθέτουν καθημερινά ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Μιλώντας στα “Χ.Ν.” αρκετοί οδηγοί εξέφρασαν την αγανάκτηση τους επισημαίνοντας πως θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και τα έργα να έχουν ήδη ολοκληρωθεί αφού ξεκίνησαν από τον Ιανουάριο.

ΑΡΓΥΡΩ: «Μπέρδεμα…»

1
“Μα είναι κατάσταση αυτή; Γιατί να γίνεται αυτός ο χαμός; Για τους οδηγούς είναι ένα μπέρδεμα» ανέφερε η Αργυρώ.

 
ΑΛΕΞΗΣ: «Δύσκολη κατάσταση»

3
«Είναι δύσκολη η κατάσταση. Θα έπρεπε να έχουν κάνει κάτι για να μην κουράζουν τον κόσμο. Εμένα αυτή η κατάσταση με κουράζει πάρα πολύ» είπε ο Αλέξης.

ΑΝΤΩΝΗΣ: «Τεράστιο κομφούζιο»

4
«Προσωπικά δεν μου φαίνεται λογικό ότι οι δύο λωρίδες γίνανε… μία. Μίκρυνε ο δρόμος. Κι αυτό δημιουργεί τεράστιο κομφούζιο» ανέφερε ο Αντώνης.

 
ΜΠΑΜΠΗΣ: «Το χειρότερο έργο»

5
«Χειρότερο έργο δεν έχει ξανα γίνει σαν αυτό εδώ, όχι μόνο για μένα, για όλο τον κόσμο. Δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία. Όταν τελειώσει θα φανεί στην πορεία τι ακριβώς έχει γίνει. Θα δεις τι θα γίνεται εδώ… Δεν θα μπορεί να γίνεται η κυκλοφορία» επεσήμανε ο Μπάμπης

ΡΙΚΑ: «Ταλαιπωρία»

6

« Σαν οδηγό με ταλαιπωρεί πολύ αυτή η κατάσταση!»ανέφερε η Ρίκα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: «Ο δρόμος έχει γίνει μικρότερος»

7
« Ο δρόμος έχει γίνει μικρότερος. Ειδικά εάν έρθει Καλοκαίρι και συνεχίζονται τα έργα, η κατάσταση και με τους τουρίστες, θα είναι απερίγραπτη » μας είπε ο Δημήτρης.

ΧΡΗΣΤΟΣ: «Είναι κατάσταση αυτή;»

8
«Μα είναι κατάσταση αυτή με τις… ουρές; Θα έπρεπε να έχουν γίνει νωρίτερα τα έργα» ανέφερε ο Χρήστος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: «Ταλαιπωρία για όλο το κόσμο»

9.
«Είναι μια ταλαιπωρία αυτή για όλο τον κόσμο. Το εάν θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα, εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα τελειώσει το έργο» μας είπε ο Κωνσταντίνος.

3 σχολια

  • [MANOS] ~ 20 Μαρτίου 2019 ~ 14:56 ~ Απάντηση

    Δεν καταλαβαίνω τον θυμό των οδηγών. Από τη στιγμή που γίνονται κοινωφελή έργα θα πρέπει όλοι να δείξουμε υπομονή και εγκράτια. Κάποια στιγμή αυτά θα τελιώσουν και μαζί με αυτά και ταλαιπορεία μας. Θα έχουμε όμως “ανθρωπινά” πεζοδρόμια που δεν είχαμε. Δεν μας καταλαβαίνω λοιπόν, από την μια διαμαρτυρόμαστε ότι μας λύπουν πεζοδρόμια και από την άλλη θέλουμε να κατασκευαστούν απο την μια στιγμή στην άλλη χωρίς να ταλαιπορηθούμε. Είμαστε “ήξεις αφήξεις”. Γιατί;

  • [ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΛΗΟΣ] ~ 20 Μαρτίου 2019 ~ 20:50 ~ Απάντηση

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι λένε ότι “μίκρανε” ο δρόμος όταν πάντα ήταν για ένα και μόνο αυτοκίνητο εφόσον όλοι διπλοπαρκάραμε και κλείναμε το δρόμο…..

  • [Απόστολος] ~ 21 Μαρτίου 2019 ~ 17:18 ~ Απάντηση

    Το έργο είναι τρομερά κακοσχεδιασμένο και δημιουργεί προεξοχές στο πεζοδρόμιο οι οποίες δεν έχουν καμία πρακτική αξία μια κανείς δεν περπατάει κάνοντας ζιγκ-ζαγκ. Θα έπεπε να είναι τουλάχιστον 1,5 μέτρο πιο μέσα όπου και το πεζοδρόμιο θα ήταν αρκετό και η κίνηση στα αυτοκίνητα δε θα περιοριζόταν. Έτσι όπως υλοποιείται ουσιαστικά περιορίζει τη ροή των οχημάτων στη μια απο τις πιο βασικές εξόδους της πόλης προς τη Σούδα και καθώς δεν υπάρχει αστυνόμευση θα ταλαιπωρεί μόνιμα όλους του κατοίκους και τους επισκέπτες. Κρίμα για την προχειρότητα που σχεδιάζονται τόσο σημαντικά έργα!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.