Μουσείο Τυπογραφείας

Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην περιοχή Αγ. Αποστόλων

IMG_7795Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις και διαμόρφωση περιπατητικής διαδρομής στους Αγίους Αποστόλους προβλέπει η σύμβαση που υπεγράφη την Παρασκευή από τον δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, και τον ανάδοχο εργολάβο.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, ο προϋπολογισμός της σύμβασης του έργου ανέρχεται σε 30.341 ευρώ με Φ.Π.Α. Μεταξύ των εργασιών, που θα εκτελεστούν, περιλαμβάνονται εργασίες συντήρησης του χωμάτινου διαδρόμου περιπατητικής διαδρομής στο άλσος των Αγ. Αποστόλων, η αποκατάσταση των υφιστάμενων αργολιθοδομών και η δημιουργία νέων για την αποφυγή της στάθμευσης των αυτοκίνητων.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο έργο κρίνεται απαραίτητο για τη βελτίωση της διαδρομής, την ασφαλή χρήση από τους περιπατητές και τη βελτίωση της υφιστάμενης εικόνας σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα άλση του Δήμου μας. “Ως δημοτική αρχή προωθούμε παρεμβάσεις στην περιοχή των Αγ. Αποστόλων, την αναβάθμιση του πάρκου της οποίας έχουμε θέσει ψηλά στις προτεραιότητές μας. Σχεδιάζουμε να αξιοποιήσουμε σταδιακά την περιοχή αυτή, αφού δεν υπάρχει επάρκεια πόρων, δίνοντας έμφαση σε ένα σημείο, που αποτελεί πνεύμονα πρασίνου για τον Δήμο μας και χώρο, τον οποίο δεκάδες συνδημότες μας επισκέπτονται καθημερινά για την αναψυχή τους”, επισημαίνει ο κ. Βάμβουκας, παρατηρώντας ότι οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις αποτελούν τμήμα του συνολικότερου σχεδιασμού για την περιοχή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.