Μουσείο Τυπογραφείας

KIA GT 2018: Πρακτικός δυναμισμός αλά κορεατικά

Η ΚΙΑ παρουσίασε το GT ως πρωτότυπο στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2011 ως προπομπό ενός πισωκίνητου μεγάλου σπορ sedan και πλέον όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του μοντέλου η οποία, επί του παρόντος, πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης σε αμερικανικό έδαφος.

Σε αντίθεση με το τετράθυρο πρωτότυπο που είχε αναλάβει να το συστήσει, το κορεατικό μοντέλο θα εγκαταλείψει την αμιγώς sedan σιλουέτα του υιοθετώντας τη σχεδίαση ενός liftback προς όφελος περισσότερης χρηστικότητας και ευκολότερης πρόσβασης στο πορτ μπαγκάζ.

Οι υπόλοιπες αναλογίες του δοκιμαστικού πρωτότυπου δείχνουν πιστές σε αυτές του concept που προηγήθηκε, ενώ σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες προδιαγραφές του αναμένεται να διατεθεί με τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες από το οπλοστάσιο των Κορεατών.

Στην κορυφή της γκάμας θα βρεθεί ένας V6 3,3 λίτρων με απόδοση που αναμένεται να ξεπερνά τους 365 ίππους ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς σε μια προσπάθεια της ΚΙΑ να προωθήσει το νέο της μοντέλο ως καθαρόαιμο sportscar.

ΠΗΓΗ: In.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.