Μουσείο Τυπογραφείας

Κεντροαριστερά: Αθρόα συμμετοχή στις εκλογές για την ηγεσία

Ομαλά και με συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την εκλογή ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Στις 21:00, οι πολίτες που ψήφισαν άγγιξαν τις 210.000.

Στις 21:30 έκλεισαν τελικά, μετά από δεύτερη -μικρή- παράταση, οι κάλπες στην Αθήνα καθώς και σε ολόκληρη την επικράτεια, μετά από συνολικά δύο παρατάσεις λόγω προσέλευσης κόσμου. Τα αποτελέσματα αναμένονται μετά τις 22:30.

Η πρώτη αντίδραση από πλευράς Χαριλάου Τρικούπη δια στόματος Παύλου Χρηστίδη που έκανε λόγο για μεγάλη νίκη της προοδευτικής παράταξης. «Δημιουργούμε προϋποθέσεις για την επόμενη ημέρα στη χώρα» τόνισε.

ΣΤΟ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Στο Ν. Χανίων, είναι χαρακτηριστικό ότι, μέχρι τις 10.30 το πρωί είχαν ψηφίσει περισσότερα απο 100 άτομα στο εκλογικό κέντρο της ΠΕ Χανίων και πάνω απο 100 άτομα στο Δημαρχείο Χανίων.

Μιλώντας στα “Χ.Ν.” η κ. Χρύσα Χαριτάκη επισήμανε πως «η συμμετοχή του κόσμου είναι πάνω από κάθε προσδοκία, ειδικα στα εκλογικά κέντρα στο δημαρχείο Χανίων και στην Π.Ε. Χανίων» .

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.