Μουσείο Τυπογραφείας

Κατολισθήσεις και ερωτήματα…

Στην επικαιρότητα οι… κατολισθήσεις στον Β.Ο.Α.Κ. καθώς εγκυμονούν κινδύνους οδικής ασφάλειας.
Το σημείο στον Σταλό είχαν επιθεωρήσει στις 16 Ιανουαρίου μηχανικοί του Yπουργείου Οικονομικών οι οποίοι είχαν παρατηρήσει ότι η κλίση των εδαφών στο συγκεκριμένο σημείο και το ύψος των πρανών είναι τέτοια που ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα γίνει μεγάλη κατολίσθηση.
Με βάση αυτή τη διαπίστωση, γεννάται το εξής ερώτημα: Πόσο συχνά οι αρμόδιες υπηρεσίες έκαναν -αν έκαναν- έλεγχο της κατάστασης στην εθνική οδό, ώστε να “εντοπίσουν” τυχόν “προειδοποιήσεις” για κατολισθήσεις και άλλα προβλήματα; Παράλληλα, κύριο ζητούμενο είναι να επιλυθεί οριστικά το ζήτημα των αρμοδιοτήτων ώστε οι αρμόδιες αρχές αλλά και οι πολίτες να γνωρίζουν ποιες υπηρεσίες έχουν ευθύνη και σε τι αντικείμενο αντί να πετά, όπως συμβαίνει ενίοτε, το μπαλάκι ο ένας στον άλλον;

1 σχολιο

  • [Δημητρης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Το ζητουμενο ειναι να ανοιξει η Ε Ο ,αλλα δεν το βλεπω. Ουτε τελος Φλεβαρη και υπαρχει σοβαρος λογος……μεχρι τοτε θα τραβαμε το κουπι μετη δικαιολογια νεας κατολισθησης-ατυχηματος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.