Μουσείο Τυπογραφείας

Καθυστερούν οι εργασίες στον παιδικό σταθμό στα Καμισιανά

Αγανακτισμένοι είναι οι γονείς των παιδιών του Παιδικού Σταθμού στα Καμισιανά του Δήμου Πλατανιά καθώς οι εργασίες επέκτασης στο κτήριο που στεγάζεται το σχολείο καθυστερούν να ολοκληρωθούν με συνέπεια να εκτελούνται συγχρόνως με τα μαθήματα. Την ίδια στιγμή, οι γονείς εκφράζουν την ανησυχία τους για τις συνθήκες υγιεινής αφού για την εξυπηρέτηση των παιδιών έχουν εγκατασταθεί προσωρινά χημικές τουαλέτες. Από μέρους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πλατανιά (ΚΕΔΗΠ) δόθηκαν την Τρίτη διαβεβαιώσεις ότι μέχρι τέλος του μήνα οι νέες τουαλέτες θα παραδοθούν σε χρήση και το έργο θα αποπερατωθεί άμεσα.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα  το πρωί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δημήτρης Ανθούσης πραγματοποίησε με δημοτικούς συμβούλους και μέλη της παράταξης επίσκεψη στον χώρο τον εργασιών όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ Αντώνη Καπνισάκη. Την ίδια ώρα έξω από τον χώρο του σχολείου είχαν συγκεντρωθεί γονείς ζητώντας να ενημερωθούν για την πορεία των εργασιών.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα “Χανιώτικα νέα” της Τετάρτης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.