Μουσείο Τυπογραφείας

Καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Χανίων

Οι καθυστερήσεις που καταγράφονται σε πτήσεις στο αεροδρόμιο Χανίων απασχολούν την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, η οποία μέσω επιστολή της προς τους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη , Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο & Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, ζητά να επιταχυνθούν οι διαδιακασίες για αναβάθμιση των συστημάτων του “Δασκαλογιάννης”.
Όπως αναφέρει η Ένωση στην επιστολή της, «κατά τη διάρκεια επίσκεψης μελών του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων στον Αερολιμένα Χανίων , ύστερα από πρόσκληση της Fraport Greece για μία ξενάγηση και ενημέρωση για την πορεία των έργων που γίνονται ή θα γίνουν στον Αερολιμένα , ενημερωθήκαμε ότι αναμένουν από τα Υπουργεία σας , όπως δοθούν οι προδιαγραφές για αγορά από την Fraport Greece – όπως έχει τη συμβατική υποχρέωση – και τοποθέτηση των σύγχρονων συστημάτων αναβάθμισης Υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας στον Αερολιμένα Χανίων ».
Οι ξενοδόχοι παρακαλούν τους υπουργούς να επισπεύσουν τις διαδικασίες «για να τελειώσει αυτή η εκκρεμότητα, ούτως ώστε να αποσυμφορηθεί η εναέρια κυκλοφορία και να πολλαπλασιαστούν οι πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού ».
Όπως εξηγούν, «με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν και οι καθυστερήσεις πτήσεων , ένα πολύ συχνό φαινόμενο που παρατηρείται στον Αερολιμένα Χανίων κατά την υπάρχουσα κατάσταση λόγω της έλλειψης των συστημάτων αυτών».

1 σχολιο

  • [Coba] ~ ~ ~ Απάντηση

    Καποτε κραζαν και ασκουσαν κριτικη σφοδρη διαφοροι…..κ γενικα ο λαουτζικος για καθυστερήσεις στις πτησεις….λογω δημοσιας διαχείρισης του Αεροδρομίου Χανιων….τωρα που είναι οι μανατζαραιοι τι εχουν να πούνε?Μία απλή ερωτησουλα!!!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.