Μουσείο Τυπογραφείας

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Κατέβηκε από το twitter του ΝΑΤΟ φωτογραφία με τουρκική σημαία στο βυθό της Κρήτης

turkey_vatrahanthropoi708-Άμεση η αντίδραση του Ευάγγελου Αποστολάκη στο ΝΑΤΟ για την φωτογραφία των Τούρκων βατραχανθρώπων με σημαία στο βυθό, υποτίθεται στην Κρήτη.

Στην ανακοίνωση του το Υπουργείο Άμυνας, αναφέρει  ότι : «σχετικά με υποβρύχια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του twitter της Διοίκησης ΝΑΤΟ Allied Maritime Command (MARCOM), η οποία απεικονίζει δύτες με τουρκική σημαία και φέρεται να έχει ληφθεί στη διάρκεια της Νατοϊκής άσκησης «ΑΡΙΑΔΝΗ-19», μετά από εντολή του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, το ΓΕΝ παρενέβη και αφαιρέθηκε από τον παραπάνω λογαριασμό.

Παράλληλα οι ελληνικές αρχές προέβησαν σε σχετικές επισημάνσεις σε επίπεδο Συμμαχίας».

3 σχολια

  • [Kατσιγαρακης Μανολης] ~ 21 Μαρτίου 2019 ~ 20:27 ~ Απάντηση

    Απο …Ισοπεδοτης των Τουρκων,…τωρα αλλα ροτα η ”βιολι” οπως λεμε στην Κρητη και ζητα πρωτα απ ολα …μειωση της Εντασης.!!! Τα συμπερασματα δικα σας.!!

  • [Ιωάννης Μαστρολέων] ~ 22 Μαρτίου 2019 ~ 17:32 ~ Απάντηση

    Το Nato εδωσε εντολη και κατεβηκε η φωτογραφια με την τουρκικη σημαια απο το βηθο της Κρητης, υστερα απο παρεμβαση του κυριου Υπουργου! Περιμενω να δω ποιος θα δωσει και ποτε θα δωθει εντολη να κατεβει και απο τα ελληνικα social media!

  • [Ιωάννης Μαστρολέων] ~ 22 Μαρτίου 2019 ~ 18:14 ~ Απάντηση

    Το Nato εδωσε εντολη και κατεβηκε η φωτογραφια με την τουρκικη σημαια απο το βηθο της Κρητης, υστερα απο παρεμβαση του κυριου Υπουργου! Περιμενω να δω ποιος θα δωσει και ποτε θα δωθει εντολη να κατεβει και απο τα ελληνικα ΜΜΕ και social media!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.