Μουσείο Τυπογραφείας

Καταγγελία προς Λιμεναρχείο Σούδας

Αξιότιμοι,
καταγγέλλω ότι η εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Καλυβών Δήμου Αποκόρωνα είναι ουσιαστικά έκτος λειτουργίας για χρονικό διάστημα άνω των 4 μηνών διότι έχουν γίνει καθοριστικές παρεμβάσεις ως προς την ΑΕΠΟ και πλήθος λυμάτων, άνω των 400 κ.μ. ημερησίως απορρίπτονται άνευ επεξεργασίας στην θάλασσα, δημιουργώντας τεράστιο κίνδυνο εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών, εκτός βέβαια από την περιβαλλοντική καταστροφή του θαλασσίου οικοσυστήματος.
Ο λόγος που γίνεται η παράβαση είναι η ελεγχόμενη απόφαση της ηγεσίας του τεχνικού τμήματος του δήμου για το σταμάτημα λειτουργίας της ηλεκτρολυτικής επεξεργασίας της ΕΕΛ Καλυβών.
Η ΕΕΛ Καλυβών, λειτουργούσε  βάση την υπ’ αριθμό πρωτ 1631 – 11/7/2016 ΑΕΠΟ λειτουργίας που προβλέπει ηλεκτρολυτική επεξεργασία με άριστα αποτελέσματα, ως αυτό αποδεικνύεται και από τις επίσημα δημοσιευμένες από τον Δήμο Αποκορώνου αναλύσεις.
Παρακαλώ όπως εφαρμοστεί η Νομοθεσία Νόμος 4042 ΦΕΚ 24Α 13-2-2012 που προβλέπει αυτόφωρη κακουργηματική παράβαση για την εκ συρροή παραβίαση του Νόμου όπως πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στην ΕΕΛ Καλυβών.
Στη διάθεσή σας
Μάρκος Αναστασίου Νινολάκης

1 σχολιο

  • [Ρούσσος Μπουρμπάκης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Τι απαντά ο Δήμος για την καταγγελία?

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.