Μουσείο Τυπογραφείας

Καρό και δέρμα στο ντεφιλέ του Ralph Lauren μέσα στο γκαράζ του

w14-104902ralphΟ πατριάρχης της αμερικανικής μόδας Ραλφ Λόρεν έδειξε ότι αναζητά ένα νέο τόνο αποκαλύπτοντας μια κολεξιόν για το φθινόπωρο 2017 εξαιρετικής λιτότητας, όλη αφιερωμένη στα καρό, στο τουίντ και στο δέρμα.

Για την εκδήλωση αυτή, το απόγευμα της Τρίτης, ο σχεδιαστής οργάνωσε το ντεφιλέ του μέσα στο γκαράζ-μουσείο της εντυπωσιακής πέτρινης έπαυλής του στο Μπέντφορντ, βορείως της Νέας Υόρκης.

Ανάμεσα σε μερικά από τα ωραιότερα μοντέλα της συλλογής σπάνιων και κλασικών αυτοκινήτων του, διάσημα μοντέλα όπως η Κένταλ Τζένερ, η Μπέλα Χαντίντ, τα παιδιά της Σίντι Κρόφορντ –ο Πρίσλεϊ Γουόκερ Γκέρμπερ και η αδελφή του Κάια Γκέρμπερ– παρουσίασαν τις νέες δημιουργίες του οίκου.

Το στιλ τουίντ και πιε ντε πουλ είχε την τιμητική του, με τα πολύ λεπτά καρό, που χρησιμοποιήθηκε σε ταγιέρ, παντελόνια, φορέματα, φούστες, bustier αλλά και στα αξεσουάρ, σε φουλάρια, τσάντες, καπέλα.

Ο Λόρεν επιμένει στο λευκό και το γκρι και σε αυτή την κολεξιόν του. Τα χρώματα αυτά είναι ιδιαίτερα αισθητά στην ανδρική κολεξιόν, γιατί το ντεφιλέ ήταν για πρώτη φορά μικτό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.