Μουσείο Τυπογραφείας

Καμμένος προς Τσίπρα: Με χτύπησες σαν ψυχρός εκτελεστής

ΚΑΜΜΕΝΟΣ«Κατηγορώ» στον πρωθυπουργό ότι εσκεμμένα δρομολόγησε την διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων σαν «ψυχρός εκτελεστής», εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος, πριν την ψήφιση του πρωτοκόλλου εισδοχής της ΠΓΔΜ στο NATO.

Υπό το βλέμμα του Αλέξη Τσίπρα ο κ. Καμμένος τον κατηγόρησε ότι αποφάσισε να τον «εκτελέσει», παρά την διαπροσωπική σχέση τους, ενώ του καταλόγισε ότι εξαγόρασε βουλευτές των ΑΝΕΛ με αντίδωρο υπουργικά χαρτοφυλάκια.

«Δείξατε ότι είστε πολύ ψυχρός εκτελεστής», είπε.

Άφησε δε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί ο ίδιος ως βουλευτής, ενώ προανήγγειλε την διαγραφή του κ. Παπαχριστόπουλου.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε σκωπτικά ο πρωθυπουργός πήγε το πολιτικό «κεφάλι» του στους Τούρκους κατά την επίσκεψη στην Άγκυρα, στις αρχές της εβδομάδας.

Προσέθεσε ότι ακόμα χειρότερο έγκλημα είναι η «εκτέλεση» της Μακεδονίας, η οποία, όπως είπε, δεν περιλαμβανόταν στη προγραμματική συμφωνία των δύο πρώην εταίρων.

Εστιάζοντας στην διαρροή μελών από την ΚΟ των ΑΝΕΛ ο τέως κυβερνητικός εταίρος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως εξαγόρασε βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσφέροντάς τους «υπουργικές καρέκλες».

Στάθηκε ιδιαίτερα στον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενες Κουίκ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, αλλά έχει διαμηνύσει πως θα στηρίξει την κυβέρνηση.

Υποστήριξε πως ο κ. Τσίπρας δεν σεβάστηκε ούτε στο ελάχιστο την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και πρόδωσε τους ανθρώπους που εργάστηκαν με ζήλο για την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος.

1 σχολιο

  • [MANOS] ~ 9 Φεβρουαρίου 2019 ~ 08:33 ~ Απάντηση

    Έρχεται τώρα, να μας πει ότι δεν φταίει για τίποτα, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι και για την αρχική υπογραφή του προσύμφωνου για την Μακεδωνία έβαλε και αυτός το “δεξί” του χέρι. Μήπως νομίζει ότι δεν τον είδαμε, ο “Κα”η”μένος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.