Μουσείο Τυπογραφείας

Καλλιτεχνική εβδομάδα στην Παλαιόχωρα

03BΜετά από δύο χρόνια αποχής επιστρέφει η καλλιτεχνική εβδομάδα στην Παλαιόχωρα.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από 8 μέχρι 22 Ιουνίου, 24 καλλιτέχνες, κάτοικοι της Κρήτης από διάφορες χώρες θα δείξουν τα έργα τους στο πρώην σταθμό της αστυνομίας. Ένα μεγάλο φάσμα φωτογραφίας, ζωγραφικής, γλυπτικής. Η έναρξη θα γίνει στις 8 Ιουνίου στις 8 μ.μ. ενώ ο παλιός σταθμός της Αστυνομίας, θα ανοίγει καθημερινά από τις 7 μ.μ. ως τις 11.30 μ.μ.
Ακόμα στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα ακολουθεί την έκθεση με πολλή ζωντανή μουσική (Soul, Jazz, Tango, Rock). Για τα πολύ μικρά παιδιά η καλλιτέχνης και νηπιαγωγός Έφη Φιωτάκη κάνει μια ιδιαίτερη εκδήλωση ζωγραφικής.
Μα και οι μεγάλοι θα βρουν ευκαιρία να δημιουργήσουν. Η Claudia Boldura σας καλεί να ζωγραφίζετε μαζί της και όποιος θέλει να κοιτάζει μπορεί να παρακολουθεί έναν καλλιτέχνη πάνω στην εργασία του, π.χ. τον Gerhard Stelzhammer φτιάχνοντας μια γοργόνα.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.