Μουσείο Τυπογραφείας

Καλή αρχή ο Α.Ο. Κύδων στο πανελλήνιο άρσης βαρών

Με τις κατηγορίες γυναικών-νέων γυναικών-νεανίδων-κορασίδων άρχισε χθες στα Ιωάννινα το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών και ο Α.Ο. Κύδων κατέκτησε 29 μετάλλια, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στη βαθμολογία τόσο των νεανίδων, όσο και των κορασίδων.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία σωματικού βάρους 49κ η Βαϊα Λουράκη σήκωσε στο ζετέ 46κ και ήταν 1η στις κορασίδες, 2η σε νέες-νεάνιδες. Στα 55κ η Ειρήνη Κουναλάκη (η οποία διακρίνεται στη φωτογραφία) έκανε 50κ στο αρασέ, 60κ στο ζετέ φτάνοντας έτσι τα 110κ σύνολο και φόρεσε τρία χρυσά στις νεάνιδες.

Στα 64κ η Μαρίνα Κανέλλη είχε 61κ+73κ (σύνολο 134κ) και πήρε τρία ασημένια στις νεάνιδες. Στα 76κ η Ειρήνη Φραγκάκη με 55κ στο αρασέ, 68κ στο ζετέ και 123κ σύνολο κατέκτησε από τρία χρυσά μετάλλια σε κορασίδες-νεάνιδες, ενώ ήταν 2η στις νέες γυναίκες στο ζετέ και 3η σε αρασέ και σύνολο. Τέλος, στα 81κ η Αποστολία Τζαμπαζάκη με 60κ ζετέ, 50κ αρασέ και 110κ σύνολο ήταν 2η σε νέες- νεάνιδες-κορασίδες, ενώ στις γυναίκες πήρε χάλκινα στο ζετέ και στο σύνολο.
Ο Ιάσων Ν. Απολλωνίας με 497 βαθμούς στέφθηκε πρωταθλητής σύλλογος στις γυναίκες, στη 2η θέση βρέθηκε ο Σπάρτακος Ιωαννίνων με 371β και στην 3η ο ΦΟ Αριδαίας με 366, ενώ στις νέες γυναίκες πρώτευσε και πάλι ο Ιάσων (433β), με 2ο τον ΦΟ Αριδαίας και 3ο τον Σπάρτακος Ιωαννίνων.
Πρωταθλητής σύλλογος στις νεάνιδες αναδείχθηκε ο ΦΟ Αριδαίας με 451 βαθμούς, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Α.Ο. Κύδων με 403β και το χάλκινο ο Σπάρτακος Ιωαννίνων με 308.
Τέλος ο ΦΟ Αριδαίας ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, και στις κορασίδες με 490 βαθμούς, στη 2η θέση ήταν ο Α.Ο. Κύδων με 247 και στην 3η ο Παναθηναϊκός με 241.
Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα και θα ολοκληρωθούν αύριο με τις κατηγορίες παίδων-εφήβων – νέων και ανδρών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.