Μουσείο Τυπογραφείας

Κάλεσμα στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο απευθύνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων

2αΚάλεσμα στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, απευθύνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων. Κάλεσμα για συμμετοχή απευθύνουν και ο Αγροτικός Σύλλογος Κολυμβαρίου και Aγροτικός Σύλλογος Πρώην Δήμου Αρμένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων αναφέρει «οι κυβερνήσεις ΗΠΑ, Μεγάλης Βρετανίας και Γαλλίας βομβάρδισαν το λαό της Συρίας, βάζοντας φωτιά στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Αυτοανακηρύχθηκαν” κατήγοροι, δικαστές και τιμωροί” και με πάνω από 100 πυραύλους επιτέθηκαν στην Συρία με θύμα για άλλη μια φορά τον πολύπαθο λαό της. Με κατασκευασμένα στοιχεία και προσχήματα θέλουν να ξαναμοιράσουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, τους ενεργειακούς κόμβους και τις σφαίρες επιρροής τους, να υλοποιήσουν το σχέδιο τους για την “Νέα Μέση Ανατολή” και με τη βίαιη αλλαγή κυβερνήσεων να εγκαθιδρύσουν φιλικά προς αυτούς καθεστώτα.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει μεγάλες ευθύνες, συνεχίζει την επικίνδυνη πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, διαθέτει για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ τις βάσεις και τα ευρωατλαντικά στρατηγεία, έχει μετατρέψει τη χώρα σε ιμπεριαλιστικό ορμητήριο. Η πολιτική της “γεωστρατηγικής αναβάθμισης” υπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα και εμπλέκει τη χώρα και το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες. Η στάση της ελληνικής κυβέρνησης εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων τόσο στην περίοδο πολεμικών συγκρούσεων όσο και στην περίοδο ειρήνης αφού τσακίζει τον λαό, φορτώνει νέα βάρη, ξεκληρίζει τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους συγκεντρώνοντας γρήγορα την γη και παραγωγή στα χέρια επιχειρηματιών.
Καλούμε τους Αγροτικούς Συλλόγους να καταγγείλουν το νέο έγκλημα και να συμμετέχουν στo συλλαλητήριο ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας μαζί με τα εργατικά σωματεία, τους αυτοαπασχολούμενους, τις μαζικές οργανώσεις της νεολαίας.

Απαιτούμε:
• Καμιά στήριξη της κυβέρνησης στις δολοφονικές ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις ενάντια στο λαό της Συρίας.
• Να κλείσει ΤΩΡΑ η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία.
• Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις – Επιστροφή όλων των στρατιωτικών από τις ευρω-ΝΑΤΟικές αποστολές στο εξωτερικό.
• Καμιά αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.
• Αποδέσμευση από ΕΕ – ΝΑΤΟ
Δίνουμε το χέρι μας στο λαό της Συρίας! Να σταματήσει τώρα το μακελειό!»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.