Μουσείο Τυπογραφείας

Καλά νέα από την ιχνηλάτηση κρουσμάτων

Αρνητικά είναι – μέχρι στιγμής – όλα τα δείγματα που ελήφθησαν από συγγενικά πρόσωπα τόσο του 76χρονου, όσο και του 87χρονου που παραμένουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για ασθενείς Covid 19 στο Νοσοκομείο Χανίων.
Σύμφωνα με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κ. Ελένη Μπορμπουδάκη «όλα τα αποτελέσματα από την ιχνηλάτηση είναι αρνητικά αλλά λαμβάνονται δείγματα συνεχώς τόσο του 76χρονου όσο και του 87χρονου». Η ίδια επισήμανε πως και τα δύο περιστατικά δεν φαίνεται να συσχετίζονται μεταξύ τους παρότι και οι δύο πέρασαν από την καρδιολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ. Σημειώνεται πως και τα δείγματα που λήφθησαν από το προσωπικό του ΠΑΓΝΗ ήταν αρνητικά.

1 σχολιο

  • [ΡΙΑ ΡΟΔΟΥΣΑΚΗ] ~ ~ ~ Απάντηση

    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ , ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠ ΕΞΩ. ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΕΥΤΕΡΑ , ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΚΟΜΑ!!! ΑΡΑ ΚΑΚΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.