Μουσείο Τυπογραφείας

Κ. Μητσοτάκης: Πυρήνας του σχεδίου της ΝΔ η οικονομία

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανταλλάσσει χειραψία με τους κατοίκους της περιοχής κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μέτσοβο, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα περιοδεύσει, την Κυριακή 16 , και τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, στην Ήπειρο και τη Λευκάδα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣΣτην Ήπειρο περιοδεύει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τη μετάβαση σε μία ισχυρή ανάπτυξη», ζήτησε κατά την ολιγόλεπτη ομιλία του στην πλατεία του Μετσόβου, ο πρόεδρος της Ν.Δ., ο οποίος τόνισε πως «ο πυρήνας του σχεδίου της Ν.Δ. έχει να κάνει με την οικονομία», ενώ έκανε πολλές αναφορές στον Ευάγγελο Αβέρωφ, χαρακτηρίζοντάς τον σπουδαίο πολιτικό, μεγάλο ευεργέτη και οραματιστή.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε και με το νέο δήμαρχο Ιωαννιτών, Μωυσή Ελισάφ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, «Γιάννενα Νέα Εποχή», στη συνάντηση, η οποία ζητήθηκε από τον κ. Μητσοτάκη, συζητήθηκαν θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η λειτουργία των Δήμων με βάση τις αλλαγές του «Καλλικράτη» καθώς και οι προτεραιότητες της εν λόγω παράταξης για το Δήμο Ιωαννιτών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.