Μουσείο Τυπογραφείας

Κ. Μητσοτάκης: O λαός επέβαλε στον κ. Τσίπρα να ζητήσει διάλυση της Βουλής

Η προκήρυξη των πρόωρων εκλογών είναι προϊόν της πίεσης που του άσκησαν οι πολίτες, τόνισε χθες από την Κω ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο κ. Τσίπρας θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής, την οποία δεν σχεδίαζε, αλλά του την επιβάλλατε με το αποτέλεσμα των εκλογών», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Μιλώντας σε τουριστικούς φορείς της Κω, που ήταν ο τελευταίος προορισμός της διήμερης περιοδείας του στα Δωδεκάνησα, ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε άρση των εμποδίων που δεν επιτρέπουν σε μικρούς και μεγάλους επιχειρηματίες να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν μία ευκαιρία να κάνει πράξη αυτά για τα οποία δεσμεύθηκε. «Η ελληνική κοινωνία απεδείχθη πολύ πιο ώριμη απ’ ό,τι κάποιοι περίμεναν… Μετά από τα ψέματα, τους φόρους, την εξαπάτηση την οποία βιώσαμε, δεν θα ήθελα να ξαναβιώσετε την εμπειρία ενός πρωθυπουργού ο οποίος θα έρθει στην εξουσία λέγοντάς σας πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν. Γι’ αυτό και δεσμεύομαι ότι αυτά τα οποία σας λέμε θα γίνουν πράξη την επόμενη μέρα» είπε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.