Μουσείο Τυπογραφείας

Οι Κ. Καζάκος και Γ. Πουλιδάκης αναλαμβάνουν καθήκοντα αντιδημάρχων

47341224_530982584083857_2351950621302587392_nΟ δημοτικός σύμβουλος Κυριάκος Καζάκος αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου αρμόδιου για θέματα της δημοτικής ενότητας Ακρωτηρίου ενώ το επόμενο διάστημα θα αναλάβει και καθήκοντα αντιδημάρχου πολιτισμού.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων που βρίσκεται σε εξέλιξη στο δήμο.

Όπως δήλωσε ο κ. Καζάκος για τον ορισμό του ως αντιδήμαρχος «θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο κ. Τάσο Βάμβουκα για την εμπιστοσυνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και μέσα από τη θέση μου στον ΔΟΚΟΙΠΠ, από την αρχή της θητείας του έως σήμερα που μου αναθέτει καθήκοντα Αντιδημάρχου.

Δεσμεύομαι να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου, στο βαθμό που μου είναι δυνατόν και μπορώ και να σταθώ αρωγός στο έργο που συνεχίζει η Δημοτική Αρχή, με σκοπό την ολοκλήρωση των στόχων μας και το “βλέμμα” στην επόμενη μέρα».

Από την πλευρά του ο Γ. Πουλιδάκης δήλωσε πως «ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε για μια ακόμη φορά στο πρόσωπο μου που, εκτός από την προεδρία της ΚΥΔΩΝ Α.Ε, μού εμπιστεύεται την ευθύνη της Πολεοδομίας του Δήμου Χανίων.
Κ. Δήμαρχε σας δηλώνω ότι θα είμαι στο πλευρό σας για να συνεχίσω μαζί σας, το σημαντικό έργο που επιτελούμε για τον Δήμο, την πόλη και τους δημότες μας»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.