Μουσείο Τυπογραφείας

ΤΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Jennifer Aniston: Η εγκυμοσύνη και ο γάμος στα Χανιά

64th Annual Directors Guild Of America Awards - Cocktail Reception

Η προσωπική ζωή της Jennifer Aniston γίνεται με το παραμικρό εξώφυλλο στα lifestyle περιοδικά. Κάθε εβδομάδα, φήμες αναφέρουν και κάτι διαφορετικό για τη σχέση της, τον σύντροφό της, Justin Theroux, αλλά και πιθανή εγκυμοσύνη.

Αυτή τη φορά, το αμερικανικό ΟΚ!, που σημειώνει εκατομμύρια πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες κάνει λόγο για χωρισμό της από τον ηθοποιό και ψυχολογική κατάρρευση της -ελληνικής καταγωγής- ηθοποιού. Επίσης, το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η σταρ του Hollywood βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που γράφεται συνέχεια, μετά τον χωρισμό της από τον Brad Pitt, αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώνεται.

Αν τα παραπάνω ισχύουν και η Jennifer Aniston, πραγματικά έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους με τον σύντροφό της, τότε οι προετοιμασίες που είχαν ήδη ξεκινήσει για τον γάμο της στο νησί μας, από το οποίο, ως γνωστόν, κατάγεται, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

jennifer-aniston

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.