Μουσείο Τυπογραφείας

Jazz in July στο Βάμο

Η Vamos Art & Thought ανακοινώνει πως, παρά την πανδημία, το 9ο Jazz in July festival που διοργανώνεται κάθε Ιούλιο στο Βάμο, θα πραγματοποιηθεί και φέτος.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα διατηρηθούν απολύτως τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται, γι αυτό και θα υπάρχουν μόνο 120 διαθέσιμα εισιτήρια/συναυλία-δρώμενο. Η προπώληση θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 22/6. Τα σημεία προπώλησης είναι στο Βάμο, στο τουριστικό γραφείο “Vamos Village” και στην ταβέρνα «Στέρνα του Μπλουμοσήφη». On-line κρατήσεις στο www.jazzinjuly.gr
Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής σχήματα:
Elements Quartet, Μαρία Κριτσωτάκη & Trio Calimendo,
Κοντσέρτο για πιάνο και βωβό κινηματογράφο, με σολίστ τον Γιώργο Σαλτάρη ο οποίος θα επενδύσει ζωντανά με την μουσική του την προβολή της ταινίας City Lights (Τα φώτα της πόλης). Σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων. Παράλληλα, την Παρασκευή 10/07/ θα ξεκινήσει το σεμινάριο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού στα κρουστά από τον διεθνώς διακεκριμένο μουσικό, περφόρμερ, συνθέτη και ηθοποιό Νίκο Τουλιάτο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Βάμο και θα κορυφωθεί με μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο την Κυριακή 12/07, 21:00, στην οποία θα παίξουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο. Το σεμινάριο είναι δωρεάν.
Για πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής: 693 9983 958, vamosart@gmail.com & www.jazzinjuly.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.