Μουσείο Τυπογραφείας

Jazz in July στο Βάμο

Το 9ο Jazz in July festival που διοργανώνεται κάθε Ιούλιο στο Βάμο, θα πραγματοποιηθεί και φέτος από την Πέμπτη 9 μέχρι την Κυριακή 12 Ιουλίου, με ώρα έναρξης τις 9 μ.μ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα διατηρηθούν απολύτως τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται, γι αυτό και θα υπάρχουν μόνο 120 διαθέσιμα εισιτήρια/συναυλία-δρώμενο. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
9/7 Elements Quartet, μια διεθνής jazz μπάντα που δημιουργήθηκε στα Χανιά το 2018. Μας παίρνουν σε ένα ταξίδι στην jazz θεματολογία, μέσα από διάφορες δεκαετίες και ηπείρους, από την εποχή του Bebop και του Post-bop σε πιο σύγχρονες συνθέσεις, όλα αυτά μέσα από το έργο των Μεγάλων του είδους.
Συμμετέχουν: Matthieu Azzola- τενόρο σαξόφωνο (Γαλλία), Stefan Olofsson- πιάνο (Σουηδία),
Λευτέρης Παπαδάκης- μπάσο (Ελλάδα), Βασίλης Σούκος- τύμπανα (Ελλάδα)
10/7 Μαρία Κριτσωτάκη & Trio Calimendo, μια jazz μπάντα από το Ηράκλειο. Συνεργάζονται κάποια χρόνια τώρα και έχουν εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ σε όλη τη χώρα. Για το 9ο Jazz in July festival στο Βάμο, συναντούν ξανά την ξεχωριστή βοκαλίστρια Μαρία Κριτσωτάκη σε ένα αφιέρωμα στον συνθέτη Cole Porter. Θρυλικά τραγούδια γραμμένα για θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες, έχουν όλα να πουν μία ξεχωριστή ιστορία με τον έρωτα να πρωταγωνιστεί.
Συμμετέχουν: Μαρία Κριτσωτάκη (φωνή), Αντώνης Τσικανδηλάκης (πιάνο), Γιάννης Πολυχρονάκης (κοντραμπάσο), Στάθης Στουραΐτης (τύμπανα)
11/7 Κοντσέρτο για πιάνο και βωβό κινηματογράφο, με σολίστ τον Γιώργο Σαλτάρη ο οποίος θα επενδύσει ζωντανά με την μουσική του την προβολή της ταινίας “City Lights” (Τα φώτα της πόλης). Σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.
Παράλληλα, την Παρασκευή 10/07 θα ξεκινήσει το σεμινάριο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού στα κρουστά από τον διεθνώς διακεκριμένο μουσικό, περφόρμερ, συνθέτη και ηθοποιό Νίκο Τουλιάτο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Βάμο και θα κορυφωθεί με μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο την Κυριακή 12/07, 21:00, στην οποία θα παίξουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο. Το σεμινάριο είναι δωρεάν.
Για πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής: 693 9983 958, vamosart@gmail.com & www.jazzinjuly.gr
Η προπώληση έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα 22/6. Τα σημεία προπώλησης είναι στο Βάμο, στο τουριστικό γραφείο “Vamos Village” και στην ταβέρνα «Στέρνα του Μπλουμοσήφη». On-line κρατήσεις στο www.jazzinjuly.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.