Μουσείο Τυπογραφείας

Υποτροφίες σπουδών για δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

43880635_426559467874047_9191244491774754816_nΈξι θέσεις φοίτησης παρέδωσαν σήμερα,  στον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, και στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, οι εκπρόσωποι τριών εκπαιδευτικών Οργανισμών της πόλης (Ιδιωτικές σχολές – ΙΕΚ).

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χανίων «έπειτα από πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας Α.μ.ε.Α. και Ισότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, η οποία είναι αρμόδια για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των πολιτικών κοινωνικής προστασίας των δημοτών, προσφέρθηκαν οι συγκεκριμένες θέσεις φοίτησης για απόκτηση πτυχίου και εξάσκησης επαγγέλματος από:
1. Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου: δύο θέσεις για σπουδές στην ειδικότητα «Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης» και δύο θέσεις για σπουδές ειδικότητας “Μηχανοσυνθετών Αεροσκαφών”.
2. Τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων «HOTELIER EDUCATION»: μία θέση στην ειδικότητα «Ζαχαροπλαστικής Τέχνης».
3. Το ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ: μια θέση ειδικότητας “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας” στον Τομέα του Τουρισμού (Τουριστικός Πράκτορας).
Οι θέσεις φοίτησης θα δοθούν σε παιδιά, που αποφοίτησαν το 2017 και το 2018 από το Λύκειο, τα οποία θα επιλεγούν βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων από το αρχείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων και οι οικογένειες τους είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κ.Ε.Α.
Ο Δήμαρχος Χανίων από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των Σχολών για την πολύ ουσιαστική, όπως τη χαρακτήρισε, προσφορά τους»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.