Μουσείο Τυπογραφείας

Υποψήφιος με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη ο Γιώργος Καδιανάκης

ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ-ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΤην υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη ” Η Κρήτη Μπροστά” ανακοίνωσε ο σύμβουλος επιχειρήσεων Γιώργος Καδιανάκης.

Αναλυτικά σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Καδιανάκης αναφέρει πως «σε πείσμα όσων λένε, οι νέοι κάθονται στον καναπέ, οι νέοι φεύγουν στο εξωτερικό, οι νέοι κουνάνε το καλαμάκι του φραπέ, θέλω να δείξω ότι οι νέοι είμαστε εδώ και μπορούμε να εκπροσωπήσουμε μόνοι μας τη γενιά μας και με σύνθημα «οι νέοι
μπροστά» να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τις λάθος επιλογές της προηγουμένης γενιάς. Είναι καλό να θεωρούμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε την κοινωνία και ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους γύρω μας. Πόσο μάλλον αν έχουμε και μια θέση ευθύνης τότε η βοήθεια και η προσφορά γίνονται καθημερινότητα. Εγώ λοιπόν εκπροσωπώ από τον αγρότη, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον ιδιωτικό υπάλληλο ακόμη και τον άνεργο γιατί έχω περάσει από όλα και για αρκετό διάστημα.
Έμαθα από τα φοιτητικά μου χρόνια πόσο σημαντικό πράγμα είναι η ενασχόληση με τα κοινά και πόσο καλύτερους μας κάνει η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Ξεκίνησα λοιπόν πράγματα που ονειρευόμουνα.
Ιδέες που είχα, να τις συζητάω να βρίσκω και σε άλλους ανθρώπους κοινές ανησυχίες.
Οι ιδέες λοιπόν έγιναν πράξη. Τα όνειρα μου πραγματικότητα και εγώ από ονειροπόλος έγινα χρήσιμος και
δημιουργικός»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.