Μουσείο Τυπογραφείας

Υποψήφιος με τον Αλ. Μαρκογιαννάκη ο Μιχ. Γεωργιάδης

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη “Η Κρήτη Μπροστά” θα είναι όπως γνωστοποίησε ο Μιχάλης Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «σε μία χρονική στιγμή με συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις , όλες κρίσιμες τόσο για τον τόπο μας όσο και για τη χώρα , βάζουμε το συλλογικό συμφέρον και τους πολίτες πάνω από όλα και προχωράμε μπροστά . Η Κρήτη με την τεράστια ιστορία και παράδοση , με τους περήφανους ανθρώπους και τον πολιτισμό της αξίζει κάτι παραπάνω . Η Κρήτη των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών , η Κρήτη της επιστήμης , του εμπορίου , των υπηρεσιών , η Κρήτη με τα μοναδικά αγροτικά προϊόντα , με την κτηνοτροφία , με τις πρωτοποριακές μονάδες παραγωγής αλλά και τόσων άλλων … θέλουμε και απαιτούμε να γίνει ένα νησί πρότυπο για ολόκληρη την Ελλάδα . Να προχωρήσουν όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα και οι υποδομές που θα αποτελέσουν τη βάση και το θεμέλιο λίθο όχι μόνο για σήμερα , αλλά και για τις επόμενες γενιές , για τα παιδιά μας .

Πάντα με σεβασμό στο θεσμό της περιφέρειας , αποφασίζω σε αυτές τις εκλογές να συμπορευτώ με τον συνδυασμό “ Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ´ και τον επικεφαλής του Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη. Έναν άνθρωπο με γνήσιο και ατόφιο πολιτικό λόγο , άφθαρτος , γεμάτος γνώσεις , με ικανότητες και νέες ιδέες αλλά προπάντων όρεξη για δουλειά και να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο του . Η μάχη που δίνουμε είναι δύσκολη αλλά είμαι αισιόδοξος ότι από κοινού με όλους τους άξιους συνυποψήφιους μου θα κατακτήσουμε τη νίκη , και θα δώσουμε στην Κρήτη μας στο νησί μας μια διαφορετική εικόνα, αυτή της ανάπτυξης , πάντα προς όφελος των πολιτών .

Θέτω λοιπόν για πρώτη φορά τον εαυτό μου στην κρίση σας , και καλώ να στηρίξετε τον συνδυασμό μας για την μεγάλη αλλαγή . Η Κρήτη μπροστά , η Κρήτη πάνω απ´ όλους και απ´ όλα»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.