Μουσείο Τυπογραφείας

Υπεγράφη η σύμβαση για τον ημικόμβο στου Κοκκίνη Χάνι

Χθες το πρωί στα Γραφεία της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του Οργανισμού στο Ηράκλειο, υπογράφηκε η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Ολοκλήρωση της κατασκευής του ημικόμβου Κοκκίνη Χάνι (ΒΟΑΚ)» με την ανάδοχο εταιρεία «ΚΑΝΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.».

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης «ο διαγωνισμός του έργου (προϋπολογισμού 300.000 €) είχε πραγματοποιηθεί τη1η Αυγούστου 2017 και είχαν κατατεθεί προσφορές από 7εταιρείες. Τελικά ανάδοχος του έργου, αναδείχθηκε η εταιρεία «ΚΑΝΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.»  προσφέροντας έκπτωση 52,128%.
Το αντικείμενο εργασιών είναι:
• Η βελτίωση των υφιστάμενων ραμπών εισόδου –εξόδου από Ανώπολη προς Ηράκλειο για την ομαλή και ασφαλή έξοδο των διερχόμενων οχημάτων προς την (ΝΕΟ) Εθνική οδό Χερσονήσου Ηρακλείου.
• Τοποθέτηση ιστών φωτισμού για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων την νύχτα.
• Εργασίες απορροής ομβρίων υδάτων από την κατασκευή του ημικόμβου Κοκκίνη Χάνι του ΒΟΑΚ.
Το έργο είναι μεγάλης σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για τους διερχόμενους πολίτες που εξυπηρετούνται τους τουριστικούς μήνες».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.