Μουσείο Τυπογραφείας

Ημερίδα για τον Επαρχιακό Τύπο

efimerides_673_355“Η ισχύς, η υπεροχή αλλά και οι σύγχρονες προκλήσεις του Περιφερειακού Τύπου” είναι ο τίτλος της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιουνίου στα Καμένα Βούρλα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί σοτ ξενοδοχείο “Γαλήνη” και στην οποία έχει προσκληθεί να μιλήσει ο Υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τα ΜΜΕ Νίκος Παππάς έχει ως εξής:
1Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Τεχνολογικές εξελίξεις και Περιφερειακός Tύπος. Πνευματικά Δικαιώματα- Διαδίκτυο- Αθέμιτος Ανταγωνισμός Πρόεδρος : Μανώλης Χαλκιαδάκης, Πρόεδρος ΣΗΠΕ
•11.10 – 12.10 : Εισηγήσεις
Εισηγητές : Ειρήνη Σταματούδη, Νομικός LL.M, Ph.D, Διευθύντρια Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας «Τα δικαιώματα των εκδοτών σύμφωνα με το δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας και οι προκλήσεις του διαδικτύου»
Κώστας Κυριακόπουλος, Δημοσιογράφος Διευθυντής Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου « Δημοσιογραφικό έργο και συλλογική διαχείριση: Παρόν και προοπτικές ανάπτυξης»
Σπύρος Τάσσης, Δικηγόρος, LLM, «Το διαδίκτυο ως φορέας μετάδοσης δημοσιογραφικού υλικού».
•12.10 – 13.00 : Συζήτηση
•13.00 – 13.20 : Διάλειμμα –Καφές
2Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Η υπεροχή του περιφερειακού Tύπου έναντι του Τύπου πανελλαδικής εμβέλειας. Παρουσίαση έρευνας FOCUS BARI Πρόεδρος : Βαγγέλης Αθανασίου, Αντιπρόεδρος ΣΗΠΕ
•13.20 – 14.20 : Εισηγήσεις
Εισηγητές : Ξένια Κούρτογλου, Πρόεδρος – Διευθύνουσα Σύμβουλος FOCUS BARI «Τοπικός και Πανελλήνιος Τύπος. Παρουσίαση στοιχείων έρευνας αναγνωσιμότητας BARI – 2014»
Εκπρόσωπος Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας « Διαφημιστική αγορά και περιφερειακός Tύπος»
Γιάννης Γεωργίου, Αρχισυντάκτης ΑΠΕ-ΜΠΕ «Η συνεργασία του ΑΠΕ-ΜΠΕ με τον περιφερειακό Τύπο»
•14.20 – 15.00 : Συζήτηση
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
•19.00 – 20.30 : Θεσμικά-Λειτουργικά- Οικονομικά ζητήματα του ημερήσιου περιφερειακού Τύπου. Αντιμετώπιση-Πρακτικές Λύσεις
Εισηγητής : Τρύφωνας Δάρας, Νομικός, Σύμβουλος ΣΗΠΕ Συζήτηση
•21.00 : Eπίσημο Δείπνο

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.