Μουσείο Τυπογραφείας

Ημερίδα για τις αλλαγές στα προσωπικά δεδομένα

prosopika-dedomenaΤο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας σε συνεργασία με την “ΔΙΑΣΤΑΣΗ Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες” προσκαλούν στην ημερίδα με τίτλο: «Το νέο πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR). Νέες υποχρεώσεις και απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις».
Όπως ανακοινώθηκε χθες, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο και ώρα 7μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 32, Χανιά), με κεντρική ομιλήτρια, την Λίλιαν Μήτρου, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Δικηγόρο.
Στην πρόσκληση σημειώνεται ότι σύμφωνα με το νέο Κανονισμό, κάθε Φυσικό ή Νομικό Πρόσωπο (τόσο του Δημόσιου όσο και του Ιδιωτικού τομέα), που τηρεί ή/και επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, οφείλει, έως τις 25.5.2018, να προσαρμόσει τις δραστηριότητές του σε ένα ανανεωμένο – και περισσότερο αυστηρό – νομικό πλαίσιο.
Η ημερίδα στοχεύει στην ενημέρωση κάθε ενδια- φερομένου αναφορικά με το νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τις νέες ρυθμίσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (2016/679/GDPR).
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.