Μουσείο Τυπογραφείας

Ημερίδα για τη διαχείριση των κουνουπιών

3 

Ημερίδα με θέμα «Διαχείριση κουνουπιών που προκαλούν ασθένειες στη λεκάνη της Μεσογείου» θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, με ώρα έναρξης στις 8:30π.μ.
Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου LIFE CONOPS, τις δράσεις του οποίου συντονίζει το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (Δρ Α. Μιχαηλάκης), σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Χανίων (κ. Δ. Νικολακάκης) , με συνδιοργανωτές το Μπενάκειο Φυτοπαθλογοικό Ινστιτούτο, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων.
Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί ξένοι και Έλληνες εμπειρογνώμονες οι οποίοι θα παρουσιάσουν θέματα που άπτονται της διαχείρισης των κουνουπιών.
Κατά την πρωινή συνεδρία προσκεκλημένοι εμπειρογνώμονες θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους σχετικά με τη διαχείριση κρουσμάτων ελονοσίας και Ιού του Δυτικού Νείλου από διάφορες χώρες. Στη δεύτερη συνεδρία, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου LIFE CONOPS ενώ προσκεκλημένοι εμπειρογνώμονες θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους σχετικά με τη διαχείριση κρουσμάτων ελονοσίας και Ιού του Δυτικού Νείλου από διάφορες χώρες.
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν, ενώ η εγγραφή γίνεται για οργανωτικούς λόγους στο http://www.conops.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

•Αποτίμηση των επιπτώσεων του κουνουπιού τίγρης στην Κρήτη

• Αύξηση των κουνουπιών “τίγρης” στα Χανιά 

• Πρόγραμμα καταγραφής και αντιμετώπισης κουνουπιών στα Χανιά

•Το ευρωπαϊκό έργο LIFE CONOPS “παγιδεύει” τα Χανιά

Το ασιατικό κουνούπι τίγρης στα Χανιά: Τουρίστας ή μόνιμος κάτοικος

•Δύο Κρητικοί προβλέπουν τον… κουνουπόκαιρο

•Επιδημιολογική έρευνα για το κουνούπι – τίγρης στα Χανιά

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.