Μουσείο Τυπογραφείας

Ημερίδα για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Εξωτερικό & Υποτροφίες Σπουδών”, διοργανώνει αύριο και ώρα: 13:15 – 16:30 στο Αμφιθέατρο Γ2.2 στην Πολυτεχνειούπολη το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης των φοιτητών και των αποφοίτων για τις δυνατότητες μεταπτυχιακών σπουδών και διεξαγωγή έρευνας στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην ημερίδα εκπαιδευτικοί σύμβουλοι, του Ιδρύματος Fulbright, της Ολλανδικής Πρεσβείας, του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, της DAAD Ενημερωτικού Κέντρου Αθηνών και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου, θα ενημερώσουν τους φοιτητές για τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, τις προϋποθέσεις εισαγωγής και τις δυνατότητες χρηματοδότησης σπουδών μέσω προγραμμάτων υποτροφιών στα πανεπιστήμια των : ΗΠΑ, Ολλανδίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.