Μουσείο Τυπογραφείας

Εικόνες της πόλης

1-Δημοτικός Κήπος 1970 (Ο δημοτικός κήπος) Είναι ο πνεύμονας της πόλης. Εχει μακρά ιστορία και συγκεντρώνει -χάρη στις άοκνες προσπάθειες και τις θαυμάσιες πρωτοβουλίες του κ. Β. Σταθάκη (νυν υπεύθυνου του “Καφέ Κήπος”) κόσμο στις εκδηλώσεις που ομολογουμένως θα ζήλευαν οι καλύτεροι δημοτικοί managers, αν φυσικά ο Δήμος διέθετε τέτοιους. Τον παλιό κήπο αλλοτινών δεκαετιών μας θύμισε παλιά επισκέπτριά του που μας έστειλε και τη φωτογραφία του 1970 (φωτ. 1). Πολλές φορές συζητήθηκε η ανακατασκευή του διπλανού πάρκου Ειρήνης και Φιλίας των λαών. Μήπως η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να μελετήσει σύνθετα το θέμα, ώστε στην ανανέωση να συμπεριληφθεί και ο δημοτικός κήπος;

2.-τζάμπα απλώστρες στο πάρκο ΦΕΛ-2019– (Δωρεάν απλώστρες) Δεν ξέρουμε πού έγινε η… μπουγάδα, αλλά αυτό που βλέπουμε (φωτ. 2) κάποια ηλιόλουστη μέρα απέναντι από το ρολόι-στο πράσινο του πάρκου Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, μάλλον δυσφημεί την πόλη, τη δημοτική αρχή και εμάς τους δημότες των Χανίων. Να κάτι που συνηγορεί στην επαναφορά του θεσμού της δημοτικής αστυνομίας.

1 σχολιο

  • [Πουλμανίδας] ~ ~ ~ Απάντηση

    Άποψη μου είναι οτι για την ιδιαίτερη περίπτωση των νομάδων που περνάνε εδώ και δεκαετίες (αιώνες ίσως;) από την περιοχή είναι πως θα έπρεπε επιτέλους να δημιουργηθούν εγκαταστάσεις στις οποίες να μπορούν να κατασκηνώνουν και να κάνουν τις μπουγάδες τους, κτλ χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν για καβάτζες και να βρισκόμαστε συνεχώς σε κατάσταση απόγνωσης για ένα απλωμένο σώβρακο ή για σκουπίδια που μένουν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.