Μουσείο Τυπογραφείας

Εικόνες από την ανάπλαση στη Ν. Χώρα

Από τον Δήμο Χανίων δόθηκε στη δημοσιότητα προς ενημέρωση φωτογραφικό υλικό από την εικόνα, που παρουσιάζει σήμερα, Τετάρτη 13/6/2018, το παραλιακό μέτωπο της Νέας Χώρας, στο πλαίσιο των εργασιών ανάπλασης, που εκτελούνται στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής « κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, έπειτα και από τη σχετική παράταση, που αναμένεται να δοθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα τοποθετηθεί ο αστικός εξοπλισμός (φώτα, παγκάκια, κ.α.), ενώ παράλληλα θα ολοκληρωθούν οι πλακοστρώσεις και θα καλυφθούν οι μεγάλες επιφάνειες. Τις επόμενες ημέρες αυτό, που θα σταματήσει είναι οι παρεμβάσεις, που αφορούν την ανάπλαση αποκλειστικά των κάθετων οδών του παραλιακού μετώπου στη Νέα Χώρα, προκειμένου να μην προκληθεί περαιτέρω όχληση στους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες της περιοχής. Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά από το φθινόπωρο».

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Υπενθυμίζεται ότι η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων,  με ανακοίνωσή της εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την εξέλιξη των εργασιών στην περιοχή. Όπως επισημαίνει στον «κάλαθο των αχρήστων» κατέληξαν οι προτάσεις κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Νέας Χώρας για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.

1 σχολιο

  • [Στελιος] ~ 13 Ιουνίου 2018 ~ 16:16 ~ Απάντηση

    Παρατηρω απο τις φωτογραφιες οτι δεν υπαρχουν δενδρα στην αναπλαση…. Δυστυχως το πρασινο στα Χανια εχει εξαφανιστει και η εικονα των Χανιων υποβαθμιζεται συνεχως οσα χρηματα και να ξοδευουμε για αναπλασεις. Διαμενω στο εξωτερικο και βλεπω τα Χανια δυο φορες το χρονο, οποτε παντα συγκρινω με το πριν αλλα και τι θα μπορουσαμε να καναμε αν βαζαμε περισσοτερο πρασινο στα Χανια. Μεγαλωσα στη Χαλεπα και εκτος απο τα δυο παρκα και την Αγια Μαγδαληνη το πρασινο σπανιζει. Στο εξωτερικο το πρασινο ειναι κυριαρχο παντου. Και οταν λω παντου εννοω και στις κατοικιες… Καλο το πλακοστρωτο αλλα βαλτε και πολυ πολυ πολυ πρασινο….

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.