Μουσείο Τυπογραφείας

Ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα στο ΜέΡΑ25 Χανίων

logo mera25Με ικανοποίηση αποδέχθηκαν στο ΜέΡΑ25 Χανίων το εκλογικό αποτέλεσμα, με το οποίο το Μέτωπο του Γιάνη Βαρουφάκη πέτυχε να μπει στη βουλή με 9 έδρες.
Άλλωστε στα Χανιά, το ΜέΡΑ25 είχε το υψηλότερο ποσοστό του πανελλαδικά (4,85%), με τη σχετική ανακοίνωση να «ευχαριστεί όλες και όλους τους Χανιώτες που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν ξανά με την ψήφο τους».
Το ΜέΡΑ25 Χανίων τονίζει ακόμα ότι «πλέον έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά. Η νεοφιλελεύθερη ΝΔ αναμένεται να πολιτευτεί με ακραία ταξικές πολιτικές σε όλα τα επίπεδα, πατώντας πάνω στις μνημονιακές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει απονομιμοποιηθεί αναφορικά με την άσκηση σοβαρής, προοδευτικής αντιπολίτευσης».
«Ως ΜέΡΑ25 δεσμευόμαστε να εργαστούμε εντατικά, τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής, διατηρώντας στο ακέραιο το πολιτικό μας ήθος, κηρύσσοντας ανένδοτο αγώνα κατά των πολιτικών επιλογών που ερημοποιούν την πατρίδα μας, φτωχοποιούν την πλειοψηφία της κοινωνίας μας και χαμηλώνουν τις προσδοκίες των νέων μας», καταλήγει η ανακοίνωση, επισημαίνοντας πως «από τον αγώνα αυτόν δεν μπορεί να λείπει κανείς προοδευτικός, δημοκράτης πολίτης!».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.