Μουσείο Τυπογραφείας

Ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κίσσαμο

ASTINOMIKO MEGAROAνδρες της “Ομάδας Ειδικών Αποστολών” από το Ηράκλειο βρίσκονται στην περιοχή της Κισσάμου και αναζητούν κτηνοτρόφο που φέρεται να εμπλέκεται σε πυροβολισμούς σε βάρος άλλου κτηνοτρόφου στο χωριό Μαλάθυρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ομάδα Ειδικών Αποστολών εξορμά στην περιοχή από κοινού με την ΟΠΚΕ προκειμένου να συλληφθεί ο άνδρας για τους πυροβολισμούς στις 21 Φεβρουαρίου. Ο ίδιος έχει ενημερώσει τις αρχές ότι επιθυμεί να παραδοθεί μέσω του δικηγόρου του, ωστόσο μέχρι και χθες αργά το βράδυ κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει. Σημειώνεται ότι το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου όταν άγνωστοι είχαν στήσει “καρτέρι” σε άτομο που κινούνταν στην περιοχή της Μαλαθύρου.

Μόλις τον είδαν πυροβόλησαν αρκετές φορές με καραμπίνα αλλά και με πιστόλι προς την πλευρά του αυτοκινήτου. Ο κτηνοτρόφος δεν κτυπήθηκε, αλλά το αυτοκίνητο του υπέστη ζημιές.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.