Μουσείο Τυπογραφείας

Η Βικτόρια Μπέκαμ εξασκήθηκε στο μποξ μαζί με κορίτσια από το πρόγραμμα BoxGirls στην Κένυα

w21-100231victoriaΗ Βικτόρια Μπέκαμ έκανε επίδειξη των ικανοτήτων της στο μποξ σε πρόσφατο ταξίδι στην Κένυα για το Sport Relief. Η σχεδιάστρια ρούχων συνάντησε κορίτσια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα #BoxGirls μια πρωτοβουλία για την προώθηση της ενδυνάμωσης των γυναικών με έδρα το Ναϊρόμπι, με τη χορηγία του Sport Relief.

Η Μπέκαμ ανέβασε αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Είμαι εδώ, κάθομαι με τα κορίτσια, μιλάμε για την πυγμαχία και όλα όσα βγαίνουν από την πυγμαχία» ανέφερε. «Συζητάμε για το πώς θεωρούν ότι το box ενδυναμώνει, ότι είναι καλό για τη φυσική τους κατάσταση, το πνεύμα τους – και το πόσο έχουν αλλάξει από τότε που η Σάρα συνεργάζεται με τα κορίτσια».

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από τον προπονητή πυγμαχίας, Analo Anjere (γνωστό ως Priest), ο οποίος αρχικά δίδασκε σε νέους άνδρες και γυναίκες στην περιοχή του Eastland στο Ναϊρόμπι. Ο Priest επεκτάθηκε και ξεκίνησε να διδάσκει σε κορίτσια, όταν δύο μαθήτριες από ένα τοπικό σχολείο τον πλησίασαν λέγοντας του ότι ήθελαν να μάθουν να «πυγμαχούν όπως τα αγόρια». Κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων περιόδων αναταραχής στην Κένυα, η κοινότητα BoxGirls ενισχύθηκε, παρέχοντας ένα ασφαλές μέρος για κορίτσια να επικοινωνούν και να συζητούν σημαντικά θέματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.