Μουσείο Τυπογραφείας

Η βάπτιση της Μαρίας – Ελένης

Eνα νεαρό, χαριτωμένο ζευγάρι της πόλης, ο Βαγγέλης Κατσαφράκης και η Ελένη Γαρεδάκη, με πολλή αγάπη, υπευθυνότητα και βαθιά πίστη, οδήγησαν τη δίχρονη κορούλα τους στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονος Χαλέπας για το Ιερό μυστήριο της Βαπτίσεως.
Το αγγελούδι τους ήρθε στη ζωή με θεία χάρη, φορτωμένο με δώρα από τον Θεό. Αυτή η μέρα που έγινε ορθόδοξη χριστιανή, εύχομαι να είναι η απαρχή μιας ευλογημένης πορείας, μιας ζωής γεμάτης αγάπη και φως.
Να μεγαλώνει χαρούμενη μέσα σ’ αυτήν τη θαυμάσια οικογένειά της, αγκαλιά με την χαριτωμένη μεγαλύτερη αδελφούλα της και βέβαια με την περίσσια αγάπη των παππούδων και γιαγιάδων της, των οποίων μια ακόμη προσδοκία πραγματοποιήθηκε.
Το μυστήριο τέλεσε ο φίλος της οικογένειας πατέρας Εμμανουήλ Σημαντηράκης, αφιχθείς εκ Ζυρίχης, συμπαραστατούμενος από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Καταπίδη προϊστάμενο του Ναού και τον π. Δημήτριο Κατσιαδάκη.
Νονός, ο κ. Κλιματσάκης Αναστάσιος και το όνομα αυτής Μαρία – Ελένη.
Ακολούθησε δεξίωση στο “Οινοποιείο Μανουσάκη”. Τα πάντα ήταν φροντισμένα ως την παραμικρή λεπτομέρεια από τους νεαρούς γονείς. Η μουσική εξαίρετη, κράτησε την πίστα γεμάτη ως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Θερμές ευχές στην υπέροχη τετράδα, όνειρο η ζωή σας, πολύχρονοι, χαρούμενοι, γεροί κι ευτυχισμένοι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.