Μουσείο Τυπογραφείας

Η Skoda έτοιμη ξανά για μάχη

skodaΓια να γιορτάσει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της, η Skoda Motorsport παρουσίασε μια νέα σχεδιαστική πρόταση, χωρίς όμως να αλλάξει δραστικά τη γνώριμη εικόνα της Fabia R5, σύμφωνα με την Ναυτεμπορική. Οι κάτοχοι της «απλής» Skoda Fabia σίγουρα θα νιώσουν πιο περήφανοι, αναγνωρίζοντας εύκολα το αυτοκίνητό τους στη νέα Fabia R5 για το FIA World Rally Championship 2019. Η νέα εμφάνιση ενσωματώνει έναν πιο δυναμικό σχεδιασμό μπροστά, εμπνευσμένο από την απλή εμπορική έκδοση, καθώς και νέα εμφάνιση για τους προβολείς, που πλέον διαθέτουν τεχνολογία LED για να υπογραμμίσουν την πρωτοποριακή εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, τα χρώματα της Skoda Motorsport έχουν προσαρμοστεί για να συμβαδίσουν με αυτές τις αλλαγές. Το αποτέλεσμα υποδηλώνει την εμφάνιση της μελλοντικής γενιάς της Fabia R5, η οποία προβλέπεται να πάρει Δελτίο Αναγνώρισης (homologation) κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019 και να διατεθεί αργότερα στους πελάτες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.