Μουσείο Τυπογραφείας

Η Σαρλίζ Θερόν σε ταινία για την «ντροπή» του Fox News

w24-9551619213907Ταινία θα γίνει η ιστορία που ντρόπιασε το κανάλι Fox News, η ηθική «πτώση» και δικαιολογημένη διαπόμπευση του ιδρυτή και προέδρου του, Ρότζερ Έιλς που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση. Και στον ρόλο της βασικής κατηγόρου, της Μέγκιν Κέλι, η Σαρλίζ Θερόν.

Σύμφωνα με το «The Holywood Reporter» η εταιρεία Anapurna Pictures προχωρά το πρότζεκτ, με σκηνοθέτη τον Τζέι Ρόατς, σε σενάριο του Τσαρλς Ράντολφ (που είχε βραβευθεί με Όσκαρ ως ένας από τους σεναριογράφους του «The Big Short»).

Η Κέλι, πρώην δικηγόρος, αναρριχήθηκε μέσα στο Fox News, και από νομική σύμβουλος κατέληξε να είναι οικοδέσποινα της δημοφιλούς σειράς «The Kelly Files». Ήταν ένα από τα πρόσωπα που κατηγόρησαν τον Ρότζερ Έιλς για σεξουαλική παρενόχληση, και εγκατέλειψε το κανάλι για το NBC. Μεταξύ των κατηγόρων ήταν και η πρώην anchor woman του καναλιού, Γκρέτσεν Κάρλσον. Ο Έιλς είχε αρνηθεί τις κατηγορίες αλλά, το 2016, εκδιώχθηκε από το Fox News.

Ο Έιλς τοποθετήθηκε από τον Ράπερτ Μέρντοχ επικεφαλής του καναλιού, όταν το Fox News ξεκίνησε, το 1996. Μέσα σε έξι χρόνια από τη έναρξη των εκπομπών, έγινε το συνδρομητικό κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.