Μουσείο Τυπογραφείας

Η προσφορά του Ελ. Βενιζέλου στον νομικό πολιτισμό

Eκδήλωση με θέμα “Η προσφορά του Ελευθερίου Βενιζέλου στον νομικό πολιτισμό της χώρας μας”, διοργανώνουν την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 7 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου Χανίων (Πλατεία Ελευθερίας) στα Χανιά, ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”.
Αφορμή για την εκδήλωση αποτελεί η  έκδοση “Ελευθέριος Βενιζέλος, ο άνθρωπος, ο ηγέτης: Βιογραφία”, που συνέγραψε ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Νικόλαος Εμμ. Παπαδάκης (Παπαδής).
Ομιλητές θα είναι οι: Απόστολος Γεωργιάδης, Ακαδημαϊκός, Ομότιμος Καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαράλαμπος Μωυσίδης, Εισαγγελέας Εφετών Κρήτης, Μιχάλης Βεργανελάκης, Δικηγόρος και ο Σπύρος Λιονάκης, Δικηγόρος, Άρχων Νομοφύλαξ του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Θα προηγηθούν χαιρετισμοί από τους: Ιωάννη Δασκαλάκη, Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων και τους πρ. Προέδρους του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Αντώνιο Γκαζή και Δημήτριο Ποντικάκη. Κείμενα θα διαβάσει η Ρόζα Μοτάκη-Κονταδάκη, Δικηγόρος, την εκδήλωση θα συντονίσει η Αγάπη Μικρού, Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων ενώ αντιφώνηση θα κάνει ο συγγραφέας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.