Μουσείο Τυπογραφείας

Οι Ποδηλάτρεις για την ανάπλαση της Αποκορώνου

123-2Αιχμηρή ανακοίνωση με αφορμή την ανάπλαση της οδού Αποκορώνου εξέδωσε η συλλογικότητα “ΠοδηΛάτρεις”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει «αφού κάνετε την ανάπλαση της οδού Αποκορώνου κύριε Δήμαρχε γιατί δεν εντάσσετε ποδηλατόδρομο όπως σας είχαμε πολλάκις επισημάνει; Έτσι κάνατε και στο πρώτο τμήμα του ίδιου δρόμου, έτσι και στην Περίδου και πάλι γέμισαν παρκαρισμένα ΙΧ και βέβαια μποτιλιάρει η κίνηση.

Αν χρησιμοποιούσατε ποδήλατο κύριε Δήμαρχε θα καταλαβαίνατε πόσο δύσκολο είναι να κινηθείτε ακόμα και με αυτό το ευέλικτο μέσο στην «αναπλασμένη» αλλά ασφυκτικά μποτιλιαρισμένη Αποκορώνου. Οι ποδηλατόδρομοι παράλληλα στα νέα πεζοδρόμια θα ήταν μια λύση κατά του χάους των παρκαρισμένων.

Ξέρουμε! «Οι ποδηλατόδρομοι θέλουν σχεδιασμό» θα μας πείτε. Σας μάθαμε πια! Χρόνια τώρα αυτοί οι ποδηλατόδρομοι των Χανίων χρειάζονται σχεδιασμούς επί σχεδιασμών…. Λες και τα πεζοδρόμια και οι αναπλάσεις δεν χρειάζονται. Όπως οι σχεδιασμοί για την πράσινη διαδρομή που κάνατε από πρόπερυσι και τους αναγγείλατε με τόσο στόμφο εδώ κι ένα χρόνο και από ό,τι μαθαίνουμε θα μείνουν κι αυτοί στα χαρτιά. Όπως και η παραλιακή διαδρομή Κουμπελή-Αγ. Απόστολοι. Κι όπως και τόσα άλλα που έχετε «υποσχεθεί».

Αλήθεια, με τι μούτρα θα τολμήσετε προεκλογικά να απευθυνθείτε πάλι στο χανιώτικο κοινό να μιλήσετε για την πάλαι ποτέ «πρώτη σας προτεραιότητα» δηλαδή το κυκλοφοριακό; Εμείς, οι … ανώνυμοι (όπως μας αποκαλείτε) ποδηΛάτρεις δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα το χειροπιαστό από εσάς. Θα ελπίζαμε να μας διαψεύδατε, αλλά προς θεού, όχι στα λόγια· μπουχτίσαμε πια!»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.