Μουσείο Τυπογραφείας

Η παραίτηση λογοπαίγνιο του Π. Κουρουμπλή

kouroumplisΑπάντηση στις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού, με αφορμή την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, κάνοντας λόγο για «λογοπαίγνιο».

«Ήταν ένα λογοπαίγνιο. Είπα ότι κάθε μέρα είναι η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού, διότι έχω όλα μου τα χρόνια αγωνιστεί για αυτό το δικαίωμα του πρωθυπουργού: δηλαδή να έχει κάθε μέρα τις παραιτήσεις όλων των υπουργών στα χέρια του» τόνισε, σε δήλωσή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Πάντως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece, ο κύριος Κουρουμπλής πράγματι έθεσε στην διάθεση του πρωθυπουργού την παραίτησή του, όμως για την ώρα φαίνεται ότι από το Μαξίμου δεν υπάρχει διάθεση να φύγει ο υπουργός Ναυτιλίας από τη θέση του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο υπουργός Ναυτιλίας μαζί με τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Διονύση Καλαματιανό, τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Σταμάτιο Ράπτη και τον κεντρικό λιμενάρχη Πειραιά Κωνσταντίνο Λεοντάρα, επισκέφθηκαν με σκάφος του λιμενικού σώματος παράκτιες περιοχές του Πειραιά, από την Πειραϊκή έως το Φλοίσβο, στην παραλία Μπάτη, όπου συνεχίζει να παρατηρείται, σε ορισμένα σημεία, διάσπαρτη θαλάσσια ρύπανση μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου ΑΓ.ΖΩΝΗ ΙΙ στον Σαρωνικό.

ΠΗΓΗ: cnn.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.