Μουσείο Τυπογραφείας

Η “παραφωνία” της πλατείας Κατεχάκη

PLATEIA KATEXAKHΩς κοινό… πάρκινγκ συνεχίζει να “αξιοποιείται” η πλατεία Κατεχάκη που βρίσκεται μεταξύ του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και του Παλιού Τελωνείου στο παλιό λιμάνι. Η εικόνα που παρουσιάζει η πλατεία μέρα και νύχτα, αποτελεί μια “παραφωνία” μέσα σε ένα χώρο που υποτίθεται θα πρέπει να έχει τον σεβασμό μας.

«Για να ξέρει ο κόσμος η στάθμευση αυτοκινήτων στην πλατεία δεν είναι ευθύνη της Δημοτικής Αρχής ούτε του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου (Δ.Λ.Τ.). Εμείς έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες σαν Δ.Λ.Τ. για να απαγορευτεί στο σύνολο του λιμανιού η είσοδος και έξοδος των αυτοκινήτων. Ομως δυστυχώς, κάποιοι επαγγελματίες που διατηρούν επιχειρήσεις στο λιμάνι θεώρησαν σωστό να προσβάλουν αυτή την απόφαση του Δ.Λ.Τ. για τυπικούς λόγους και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στον “αέρα”, αφού οι κρατικές υπηρεσίες καθυστερούν να μας δώσουν την έγκριση που χρειάζεται», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Χανίων Τ. Βάμβουκας για το θέμα.

Το σίγουρο είναι ότι όσο παραμένει αυτή η κατάσταση μόνο πλατεία δεν θυμίζει ο χώρος…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.