Μουσείο Τυπογραφείας

Η ομορφιά δεν γνωρίζει ηλικία!

Την ευκαιρία να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους και παράλληλα να απολαύσουν τις υπηρεσίες των σπουδαστριών Αισθητικής του Τομέα Υγείας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων είχαν οι γυναίκες του ΚΑΠΗ Σούδας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.
Eιδικότερα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι γυναίκες από τη Σούδα αφέθηκαν στα χέρια των μαθητριών οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό   φροντίζοντας τα μέλη του ΚΑΠΗ και χαρίζοντάς τους μερικές στιγμές χαλάρωσης.
Να σημειώσουμε ότι όπως διευκρίνισε η προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Κατερίνα Κουνελάκη ανάλογες δράσεις διοργανώθηκαν σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων.
«Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της γυναίκας γίνεται μια δράση περιποίησης γυναικών μελών των ΚΑΠΗ από τις μαθήτριες του Τμήματος Αισθητικής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων», σημείωσε η κα Κουνελάκη και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την υπεύθυνη του Τμήματος Εύη Μπατζέκου.
Η κοινωνική λειτουργός και υπεύθυνη στο ΚΑΠΗ Σούδας Εύα Πολιουδάκη τόνισε ότι ανάλογες δράσεις διοργανώνονται όλο τον χρόνο από τα ΚΑΠΗ και κάλεσε τους ηλικιωμένους της περιοχής της Σούδας να επισκεφθούν το ΚΑΠΗ και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που διοργανώνονται.
«Στο ΚΑΠΗ Σούδας είναι περίπου 700 μέλη που συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητές μας, ενώ και η σημερινή εκδήλωση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τα μέλη μας», τόνισε η κα Πολιουδάκη και ευχαρίστησε για την ανταπόκριση το Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Η γυναίκα αποτελεί διαχρονική πηγή έμπνευσης και δημιουργίας επεσήμανε η  αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ελευθερία Αλιφιεράκη στο περιθώριο των εκδηλώσεων που διοργάνωσε χθες ο Δήμος Χανίων στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας για τη γυναίκα.
«Ο Δήμος Χανίων με τις σημερινές εκδηλώσεις έρχεται να τιμήσει τις γυναίκες του παρελθόντος που με τόσους κόπους και αγώνες κατάφερε όλα αυτά που εμείς σήμερα θεωρούμε δεδομένα. Τιμάμε, λοιπόν, τη γυναίκα μάνα, τη γυναίκα σύντροφο, τη γυναίκα σύζυγο, τη γυναίκα εργαζόμενη, τη γυναίκα φίλη. Τη γυναίκα γενικότερα που αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας διαχρονικά», δήλωσε σχετικά η κα Αλιφιεράκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.