Μουσείο Τυπογραφείας

Η νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη

02bΑπάντηση στο χθεσινό σχόλιο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα μας για την υλοποίηση της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, επί της οδού Τζανακάκη, απέστειλε χθες ο Δήμος Χανίων.
Όπως αναφέρει, «η χρηματοδότηση για την υλοποίηση του συγκεκριμένο έργου έχει εξασφαλιστεί από πόρους του Ε.Π. (Επιχειρησιακού προγράμματος) “ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 – Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία” με ημερομηνία ένταξης 15-6-2018 και συνολικού ποσού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως έχουμε κατ’ επανάληψη ενημερώσει. Η χρηματοδότηση αφορά την αξιοποίηση, ανακαίνιση, διατήρηση και επανάχρηση του παραδοσιακού αυτού κτιρίου.
Συνεπώς, οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά και το έργο της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων αποτελεί μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί».

Σ.Σ.
Ευχής έργον το ταχύτερο δυνατόν να υλοποιηθεί
το έργο της νέας βιβλιοθήκης. Από εκεί και πέρα, πραγματικότητα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, είναι ότι έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος,
χωρίς να γίνει καμία εργασία, πέρα από
την τοποθέτηση του νέου λουκέτου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.