Μουσείο Τυπογραφείας

Η Μέρι Κόντο ταξιδεύει με τους κρυστάλλους, τα μολύβια και τις τσαγιέρες της

Κρύσταλλοι, μολύβια και δύο ειδών τσαγιέρες. Είναι τα αντικείμενα χωρίς τα οποία δεν μπορεί να ζήσει η γκουρού της καθαριότητας, οργάνωσης και τάξης στο σπίτι, Μαρί Κόντο (Marie Kondo). Όπως μεταδίδει στην κεντρική σελίδα το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η 34χρονη Γιαπωνέζα, η οποία διδάσκει μια συγκεκριμένη μέθοδο που ανέπτυξε – την «KonMari Method», η οποία βασίζεται στις ιαπωνικές αξίες και στόχος της είναι να σε βοηθάει να περιβάλλεσαι από πράγματα που προκαλούν χαρά, σε συνέντευξή της στο Variety περιέγραψε πώς είναι οι χώροι που εργάζεται, όταν είναι μακριά από το σπίτι.

Η Μαρί Κόντο είπε ότι την περίοδο της κυκλοφορίας του βιβλίου του “ The Life-Changing Magic of Tidying Up” (Η Μαγεία της Τακτοποίησης που αλλάζει τη ζωή) άρχισε να διακοσμεί τους χώρους εργασία της με κρυστάλλους, που βοηθούν να καθαρίσει ο αέρας γύρω της.

Όταν γράφει, διατηρεί έναν μικρό κρύσταλλο “πάνω ή κοντά στο φορητό υπολογιστή μου”, αλλά χρησιμοποιεί μεγαλύτερους για τον χώρο γύρω της.

Και ενώ χρησιμοποιεί φορητό υπολογιστή για να γράφει, η Γιαπωνέζα συγγραφέας και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών λέει ότι έχει και ένα σημειωματάριο, “ καθώς προσπαθεί να συγκεντρώσει τις ιδέες της» και φυσικά ένα μολύβι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.