Μουσείο Τυπογραφείας

Η μαζική συμμετοχή αύξησε την ασιοδοξία

03-2Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στα χθεσινοβραδυνά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Χανίων Ευτύχη Δαμιανάκη, στην Πλατεία 1866.
Ο δρόμος είχε κλείσει από νωρίς, καθώς ο κόσμος είχε αρχίσει να καταφτάνει αρκετά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης των εγκαινίων.
Πολίτες, παλιοί και νέοι συνεργάτες και φίλοι του υποψηφίου δημάρχου, μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, σε “πηγαδάκια”, διατύπωναν τις εκτιμήσεις τους για το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο Χανίων, εκφράζοντας τη βεβαιότητά τους για τη νίκη του συνδυασμού “Χανιά – κοιτάμε μπροστά” τη δεύτερη Κυριακή της εκλογικής αναμέτρησης.
Δυναμικό ήταν εξάλλου στη συγκέντρωση και το “παρών” της νεολαίας.
Αρκετή ώρα πριν από την έναρξη της ομιλίας του έφτασε στο εκλογικό κέντρο ο Ευτύχης Δαμιανάκης, ο οποίος, χαιρέτισε έναν – έναν τους παραβρισκόμενους και συνομίλησε για λίγο μαζί τους, μέσα σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Και βέβαια πολλοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.
Μεστός στην ομιλία του, με προτάσεις επί των μικρών και μεγάλων θεμάτων – προβλημάτων του Δήμου Χανίων, ο κ. Δαμιανάκης, με το χαρακτηριστικό της “ήρεμης δύναμης” που τον διακρίνει, έδωσε το “στίγμα” του προγράμματός του σε όλους τους τομείς.
Παρόντες βέβαια και όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του, με τον κόσμο, όπως είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε, να κάνει λόγο για “ένα υψηλό επίπεδο ψηφοδελτίου”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.