Μουσείο Τυπογραφείας

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι για το κυκλοφοριακό

Τα σχέδια τους για αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού στα Χανιά είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν το βράδυ της Δευτέρας οι υποψήφιοι δήμαρχοι Χανίων κατά την διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Συλλογικότητα Ποδηλάτρεις με θέμα “Την αλήθεια για το κυκλοφοριακό”.

Το παρών έδωσαν δήμαρχος Χανίων Τ. Βάμβουκας και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ν. Αγγελάκη, Γρ. Αρχοντάκης, Ε. Δαμιανάκης, Π. Σημανδηράκης, Α. Παπαδογιάννης, Γ. Σαρρής, Σ. Ρίζος, Θ. Τσουχλαράκης, ενώ την “Λαϊκή Συσπείρωση” εκπροσώπησε ο Ν. Παπαντωνάκης.
Οι “ΠοδηΛάτρεις” που έκαναν λόγο για “εκκωφαντική ένδεια” όσον αφορά έργα βιώσιμης κινητικότητας, έθεσαν ερωτήματα στους υποψήφιους δημάρχους τα οποία συγκέντρωσαν από δημότες σε γκάλοπ στους δρόμους της πόλης ή μέσω κοινωνικών δικτύων.

Τα ερωτήματακαι αφορούσαν τους ποδηλατοδρόμους- υποδομές, τη στάθμευση, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις κακοτεχνίες- συντήρηση-αποκατάσταση οδικού δικτύου, τη προσβασιμότητα-οδική Ασφάλεια-πολιτική προστασία και το Σχεδιασμό για το κυκλοφοριακό.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα Χανιώτικα νέα της Τρίτης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.