Μουσείο Τυπογραφείας

Η ίδια κατάσταση

vouliΑναζητείται επίμονα η κάθαρση σε αυτή την χώρα και την ίδια στιγμή δεν είναι και λίγες οι φωτογραφικές προκηρύξεις υπουργείων που αφορούν επενδύσεις στον τομέα των κατασκευών, της ενέργειας και όπου αλλού αναμένεται αλματώδης ανάπτυξη.
Δεν είναι ότι γίνεται για πρώτη φορά αυτό από ελληνική κυβέρνηση, απλά σε μια εποχή όπου όλοι έχουν πέσει καταπάνω στα νοικοκυριά, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες αλχημείες.
Ελα όμως που το κουσούρι δεν φεύγει από τη μια στιγμή στην άλλη και για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα στα χοντρά παιχνίδια εξακολουθούν να εμπλέκονται πολλοί περίεργοι… Ελα που και πάλι το γνωστό σύστημα διαφθοράς έχει την τιμητική του…
Πολλοί θα αξιώσουν εδώ και τώρα πληροφορίες για σκάνδαλα και διαπλοκή. Αλλοι θα θελήσουν ονόματα και επιχειρηματίες που εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς και κακοδιαχείρισης. Δεν θα τους γίνει το χατίρι.
Όχι πως πρέπει να παραμένει κανείς σιωπηλός ενώπιον σκανδάλων, αλλά δεν νοείται να θυσιάζεται ένας για να ξεφεύγουν πολλοί. Kαι να διαιωνίζεται η ίδια πάντα κατάσταση όσο οι πολίτες δεν αντιδρούν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.